Panica in Familia Regala

Kate Middleton și sotul ei, Prințul William, au trecut prin cea mai mare spaimă a vieții lor. Avionul în care se aflau a aterizat de urgență în Pakistan, după două încercări eșuate de a ateriza. Aeronava a fost nevoită să aterizeze în Lahore din cauza unei furtuni puternice. Cei doi se aflau într-o vizită oficială în Pakistan.

Ducii de Cambridge trebuiau să ajungă în Islamabad, capitala Pakistanului, însă din cauza unei furtuni electrice extrem de puternice, avionul care aparține Forțelor Aeriene Britanice a aterizat de urgență în Lahore, un alt oraș din Pakistan. Din informațiile oferite de autoritățile pakistaneze, pilotul ar fi încercat să aterizeze de două ori, însă de fiecare dată aterizarea a eșuat. A treia oară a fost o aterizare reusita.

Pilotul a încercat să aseze avionul pe pista bazei aeriene din Rawalpindi și în aeroportul principal, iar apoi s-a ridicat din nou în aer și și-a continuat traseul către o pistă de aterizare mai sigură, în orașul Lahore. Durata zborului către capitala Islamabad nu depaseste 25 de minute, însă din cauza dificultăților cu care s-a confruntat pilotul, zborul a durat mai bine de două ore. Timp de două ore, ducii de Cambridge au trait intr-o atmosfera tensionata.

Cei doi au ajuns cu bine la sol, în cele din urmă, și s-au arătat extrem de amabili cu autoritățile locale, participând la o serie de evenimente și întruniri importante. Una dintre ele a avut loc în Parcul Național al Cricket-ului din Lahore, unde cei doi au demonstrat abilitățile pe care le au în practicarea acestui sport.