O mireasă fericită – Rona Hartner

Celebra și talentata Rona Hartner a postat pe reţelele de socializare o fotografie făcută pe plajă, imediat după nunta ce a avut loc sâmbătă. În imagine, cântăreaţa este îmbrăcată în rochia de mireasă în stil maramureşean şi pare mai fericită ca niciodată. 

Extravaganta artistă a ales o rochie de mireasă unică: albă, cu crinolină și cu motive tradiționale maramureșene. În locul unei diademe cu cristale, ea a purtat pe cap o coroniță cu flori. La nuntă actriței a fost prezentă și fiica ei din prima căsătorie.

Nuntă a fost plănuită cu mai multe luni în urmă și organizarea ei pe Coasta de Azur în Franța, a fost aranjată în cele mai mici detalii de Rona. Artista mărturisea emoționată :

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nuntă din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nuntă mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro.”

Rona Hartner s-a căsătorit oficial la 46 de ani, devenind de ieri soția artistului Herve Camilleri. Mirii au spus “Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din orașul francez Toulon. Fericitul eveniment a fost unul special pentru că alături invitații chemați de miri au putut participa și oameni necunoscuți, locuitori din sudul Franței, care și-au dorit să le fie alături în ziua cea mare.

Tortul mirilor a fost o alegere deosebită, cu șase etaje și un design impresionant, care i-a cucerit pe invitați. Deși s-a căsătorit pe coasta de Azur în sudul Franței, Rona Hartner a ales că în meniu să fie și preparate tradiționale românești.

Deşi îşi dorea să facă nuntă şi în România, Rona a anunţat în urmă cu o lună că a hotărât să renunţe la această idee. Deoarece soțul este catolic, Rona a ales să celebreze acest eveniment în Franța, iar familia și rudele din România să o urmeze acolo. O maramureșeancă i-a făcut iar rochia a fost realizată la comandă tot de o româncă.