Horoscop 19 octombrie

Berbec

Din punct de vedere profesional ești bine susținut de încurajările venite de la colegi, șefi, colaboratori, se pare că azi nu prea vei mai avea timp suficient pentru relaxare. Chiar dacă ești ocupat cu afaceri, nu neglija relaţia sentimentală și manifestă înțelegere față de partener pentru a nu genera nemultumiri.

Taur

Nativii Taur trebuie sa fie mai cumpătati în acțiuni și mai răbdători cu ceilalți. Posibil ca toate manevrele lor să fie de fapt dovada lipsei de încredere în ei insisi. Este o zi favorabilă schimbărilor, planurilor și relaxării.

Gemeni

Azi e bine sa amâne deciziile importante altadata, deoarece capacitatea de a analiza situațiile este scăzută din cauza irascibilității. Gemenii trebuie sa caute metode de a se relaxa, se simt obositi si stresati, de aceea asteapta weekendul cu nerabdare.

Rac

Sentimental, ești într-o dispoziție caldă, afectuoasă. Ar fi bine să te relaxezi împreună cu partenerul de viață fie în natură, fie la o cină specială într-un cadru romantic. Racii se simt bine in familie, sunt protejati si iubiti.

Leu

Leii sunt preocupati si nu isi gasesc linistea. Se simt agitati desi fara motiv. Trebuie sa petreaca mai mult timp in aer liber si se vor destinde alaturi de prieteni.

Fecioară

O zi favorabilă să întâlnești oameni noi, să te alături unor noi cercuri de prieteni pe care îi simpatizezi. Vei cunoaste o persoana care iti va deveni imediat draga si vei lega o relatie stransa.

Balanță

Intuiția și capacitatea ta de comunicare sunt la cote maxime în această zi. Trebuie sa iei legatura cu rude aflate la departate, scrii e-mailuri , scrisori, trimiti mesaje de tot felul.

Scorpion

Investitiile sunt riscante azi.  Ai tendinta sa fii risipitor si sa cumperi chestii inutile.Fii mai chibzuit și vei evita situațiile neplăcute.

Săgetător

 Ai planuri ambițioase și faci eforturi pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. În schimb, există riscul să simți o stare de revoltă interioară și ca rezultat să-i critici pe alții, ceea ce nu este de bun augur.

Capricorn

Demersurile pe plan profesional îți crează un confort psihic bun. Ai o zi prielnică pentru a face strategii pe termen lung, acestea se vor materializa cu succes. Pentru că astrele te susțin, nu ar trebui să te îngrijorezi de aspectul bolilor, mai cu seamă să te simți protejat.

Vărsător

Vei realiza cât de important este pentru tine sprijinul celor din jur pentru a te simți bine. Sunt posibile cuvinte de laudă și de admirație, chiar un cadou original din partea celor din familie sau a partenerului de viață. O zi echilibrata pe plan emoțional, psihic, se pare că primești ceea ce ai oferit în trecut.

Pești

Dimineata te te trezești mai plin de energie decât în zilele trecute și să simți că ai șanse mari de a obține beneficii dintr-o activitate începută de ceva vreme, chiar câștiguri din jocuri de noroc. Acționează, vei obține satisfacții pe termen lung.