Smartwatch E-BODA – un gadget altfel pentru iubitorii de ceasuri

De cativa ani in Romania, trendul ceasurilor smart a fost adoptat de o sumedenie de  consumatori. Diferiti producatori de gadgeturi au creat o multitudine de astfel de ceasuri, iar cei de la E-Boda se numara printre acestia. Lansarea unui smartwatch marca E-boda se bucura de succes in special in randul tinerilor care il poarta pe post de accesoriu in obtinerea unui look cat mai la moda.

Cu toate astea, ceasul adus pe piata bunurilor de catre compania de origine romaneasca importatoarea de produse electronice nu este un simplu ceas, precum majoritatea oamenilor obisnuiesc sa poarte.

Acesta detine o serie de functii dupa cum urmeaza: agenda telefonica pana la 500 numere, notificari si mesaje, istoric apeluri, captura foto de la distanta, redare audio, monitorizare somn, memento sedentar, microfon, alarma, calendar, cronometru, pedometru, anti-pierdere, calendar.

Practic, inteligenta artificiala folosita in fabricarea acestui gadget este in mare parte la fel ca a unui smartphone, cu diferenta ca acest ceas detine un sistem cu mai multe aplicatii specifice.

Este un gadget foarte bine gandit, in special pentru persoanele care nu stau foarte bine la capitolul timp, deoarece purtarea acestui smartwatch le va ajuta sa se organizeze mai bine.

In ceea ce priveste specificatiile ce stau la baza ceasului, acesta detine un sistem de operare compatibil cu Androi si iOS, un procesor de tipul Single Core, precum si o frecventa de 360 MHz.

Cat despre conectivitatea acestui smartwatch, acesta ofera in primul rand bluetooth, SIM de 2G, suport pentru SIM si nu in ultimul rand MicroSD pentru card.

La partea cu designul acesta prezinta un ecran de forma patrata cu o dimensiune de 1,54 si o rezolutie de 240 x 240. Culoarea carcasei de nuanta argintie, iar bratara de culoare neagra ii ofera un aspect elegant. Cat despre caracteristicile tehnice, memoria acestuia este de 32 MB, bateria de 380 mAh, iar tipul de incarcare este microUSB.

Pretul unui astfel de ceas este foarte accesibil, avand in vederea multitudinea functiilor din care este alcatuit si poate fi ales drept cadou pentru o persoana draga.

La fel ca toate gadgeturile de acest gen, poate fi comandat din magazinele online, unde prezentarea acestuia se gaseste detaliata. Producatorul E-Boda iti ofera o garantie de 24 de luni, in cazul in care ceasul sufera anumite defectiuni.

Poate fi foarte usor inlocuit cu telefonul mobil, datorita functiei privind apelurile si nu numai.

Cel mai mare avantaj oferit de un smartwatch este ca il ai intotdeauna la indemana, pe cand mobilul iti da mari batai de cap atunci cand este de negasit in geanta sau buzunar. Un alt punct forte al acestui smartwatch este ca iti monotorizeaza activitati precum fitness, alergare, atentionare stare sedentara, calorii arse si chiar supraveghere somn si pasi.

Daca te decizi sa achizitionezi acest ceas, vei avea experiente placute in ceea ce priveste desfasurarea activitatilor zilnice si nu vei mai renunta la el. Este un produs foarte practic pentru toate varstele si mai ales la moda, ce merita incercat.