Orionidele – influente benefice pentru toate zodiile

In perioada 2 octombrie – 7 noiembrie, Pământul trece prin rezidurile din coada cometei Halley, care va aduce curentul de meteori Orionide. Acest fenomen va atinge apogeul anul acesta pe 20 octombrie, moment în care vor putea fi observați în jur de 20 – 25 de meteoriți pe oră. Acest fenomen astronomic nu va trece neobservat de toate zodiile, care vor fi puternic influențate până pe 7 noiembrie.

Activitatea maximă va începe din această seară, iar cei care vor să se bucure de fenomen trebuie să meargă într-un loc cu foarte puțină lumină artificială, de preferat la o margine de oraș. Bineînțeles, cerul trebuie să fie senin, fără nori care să obtureze vizibilitatea fenomenului.

Se vor putea observa circa 20 de meteori pe lună, care vor străbate cerul, iar numărul maxim poate ajunge și la 60 de meteori pe oră. Această ploaie de meteori va aduce unele schimbări pentru zodii.

Orionidele aduc posibilitatea refacerii unor legături pierdute, ale unor împăcări sau reconcilieri pentru Berbeci.

Taurii vor avea sanse financiare, inspiratie si noroc, inclusiv la jocuri de noroc.

Pentru Gemeni, se anunță vești bune în plan amoros, acolo unde poate apărea o nouă poveste de iubire sau consolidarea unei relații amoroase de durată.

Racii se vor simți energici și vor găsi resurse pentru a-și pune ideile în aplicare.

Leii au posibilitatea sa intalneasca persoane interesante, sa inchege relatii de durata.

Balanțele vor găsi puterea să-i ierte pe cei care le-au greșit și nu se vor mai teme să fie rănite.

Scorpioniii nu se vor simți în largul lor în zilele ce urmează și se vor simți cuprinși de o stare melancolică.

Săgetătorii se vor afla sub protecție, iar ghinionul îi va feri în zilele următoare.

Capricornii vor întâmpina unele necazuri cu banii, care îi vor face să își regândească strategia financiară.

Vărsătorii vor renunța la unele vise, despre care vor ajunge la concluzia că nu sunt realizabile, spre deosebire de cei din zodia Leu, care vor visa cu ochii deschiși și se vor simți protejați de astre.

Cei din zodia Pești își vor face unele planuri prea îndrăznețe și există riscul de a fi dezamăgiți în perioada următoare.