Microsoft Surface Pro- o tableta multifunctionala

Este destul de greu sa te decizi asupra unei tablete, mai ales ca majoritatea utilizatorilor isi doresc un dispozitiv prin intermediul caruia pot realiza activitati atat in scop de serviciu, cat si in timpul liber precum vizionarea unui film sau navigarea pe internet.

Pe langa tabletele de top Samsung sau Apple, producatorii de la Microsoft se pot lauda si ei cu un gadget de ultima generatie. Astfel, acestia au creat Microsoft Surface Pro care ofera posibilitatea utilizarii atat a unei tablete, cat si a unui laptop.

Datorita noului concept Surface Pro, Microsoft a creat un laptop de o calitate superioara, fiind completat de versatilitatea unui studio si a unei tablete. Acesta se bucura de un display PixelSense uimitor care este capabil sa suporte Touch si Surface Pen.

De asemenea, pentru utilizatorii care obisnuiesc sa petreaca foarte mult timp in mediul on-line a fost implementata o baterie cu o longevitate de 13 ore, astfel inca tableta poate sa fie folosita toata noaptea fara a sta cu incarcatorul in priza.

La capitolul mobilitate tableta Microsoft Surface Pro sta foarte bine, deoarece poate fi transportata usor in orice loc pentru a crea, studia, lucra sau chiar a te juca virtual. In ceea ce priveste design-ul tabletei, acesta este pe placul tuturor utilizatorilor, deoarece este inovator cu margini rotunjite si ultra-portabil.

Modul in care tableta se poate transforma in laptop este o idee stralucita, deoarece aceasta vine la pachet cu o tastatura mobila care poate fi conectata. Astfel, utilizatorii nu mai au nevoie de un laptop separat, datorita ingeniozitatii producatorilor de la Microsoft.

Cat despre performanta tabletei, aceasta are la baza un procesor Intel Core care ruleaza foarte usor aplicatiile desktop, iar cu ajutorul Display-ul PixelSense pot fi aduse la viata orice tip de idei. Prin implementarea unei coloristici uimitoare si a unui sistem touchscreen performant, Microsoft a dat nastere unei tablete de natura artistica.

Pentru pasionatii de scris sau pictura, tableta este dispozitivul ideal, deoarece acum pot fi transpunse direct in mediul on-line.

Pentru ca experienta cu tableta Microsoft sa fie cat mai eficienta, aceasta functioneaza extrem de bine cu Surface Pen, Surface Dial si Office, cu scopul de a rula perfect aplicatiile Windows, inclusiv si cele de grafica 3D. De asemenea, pentru a beneficia de o conexiune rapida, securizata si fara parola este pus la dispozitie Windows Hello.

Mai mult de atat, utilizatorii isi pot exprima creativitatea printr-o serie de instrumente care sunt puse la dispozitie, cum ar fi Arc Mouse, Surface Pro Signature si Surface Pen.

Per total, este un dispozitiv excelent, datorita functiei Surface Pro care pana in acest moment depaseste cu mult orice laptop. Este singurul care poate fi numit un gadget 2in1, deoarece ofera intr-un procent de 100% atat bucuria unei tablete, cat si a unui laptop fara compromisuri.

Partea cea mai buna este durata incredibila a bateriei, mai ales la locul de munca, cand poate fi folosita lejer timp de 10 ore. La un asemenea produs, raportul calitate-pret este corect, cu toate ca nu se regaseste in aria de accesibilitate a tuturor utilizatorilor de gadget-uri.