Merită făcută investiția în calculatoare second hand?

O investiție în anumite produse este reprezentată de către o calitate destul de bună, mai ales că odată ce este cumpărat un produs, aștepți și rezultate pe măsură.

Cumpărarea calculatoarelor second hand se poate calcula ca o investiție bună, pentru că poți avea norocul să beneficiezi de: prețuri accesibile tuturor și satisfacerea cerințelor în raportul calitate- preț.

Calculatoarele de acest gen pot fi și de ultimă generație, mai ales că sunt și pentium 4, dual core, core 2 duo, iar unele au procesoare: Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, care sunt printre cele mai bune.

Pentru a fi sigur de un calculator bun, testază-l, pentru că în acest mod o să îți dai seama din prima dacă îl vrei sau nu. Axează-te și pe licențe, pentru că la windows-urile descărcate de pe net nu o să dureze mai mult de 3 luni, iar apoi nu o să îți mai funcționeze calculatorul cum vrei.

Pe calculatoare second hand merge foarte bine windowsul 7: Professional Refurbished și Home Refurbished.

O investiție trebuie să aibă mai multe etape, întâi trebuie să verifici exact ce model se potrivește cerințelor, iar apoi să te axezi pe capacitatea de care dă dovadă. Foarte multe brand-uri de top beneficiază de monitoare sh, pentru a îți pune la dispoziție prețuri accesibile, putând astfel să îți cumperi calculatorul mult dorit.

Modelele oscilează în funcție de fiecare brand, unele pot să fie de 14 inchi, altele pot fi de 17 inchi. Investiția bună poate fi reprezentată și de achiziționarea din mai multe piese, cum ar fi să îți iei placă de baza, procesorul, RAM-ul, placă video, sursă, unitate optică separat

Până la urmă, merită să faceți o investiție de acest gen.