Epilator Philips Lumea Prestige creat special pentru femei

Cand brandul Philips a creat epilatorul cunoscut sub denumirea de IPL Lumea Prestige s-a gandit la femeile din intreaga lumea. Cunoscand problema cu care reprezentantele sexului feminin se confrunta in fiecare zi privind epilarea, producatorii au avut ingenioasa idee de a fabrica un aparat ce are ca scop incetinirea cresterii firului de par.

Epilatorul Lumea Prestige este unic in lume datorita modului de functionare. Folosind o lumina intens pulsata si cu accesorii adaptate pentru diferitele zone ale corpului, epilatorul marca Philips ofera femeilor una dintre cele mai avansate tehnologii de pana acum. Acesta are la baza un senzor numit SmartSkin proiectat sa recomande setarile corecte pentru fiecare tip de piele.

In ceea ce priveste modul la care s-a apelat pentru producerea acestei inovatii, Philips a avut grija sa previna emisia accidentala de impulsuri luminoase. Mai mult, epilatorul detine doua modalitati de alimentare care poate fi reglat in functie de confortul fiecarei persoane. Poate fi conectat la o retea de alimentare sau poate fi utilizat fara prezenta unui fir. Cat despre radiatiile ultraviolete filtrul incorporat asigura protectie impotriva acestora.

Epilatorul vine la pachet cu un set complet unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru tratamentul de epilare, incluzand urmatoarele: accesoriu pentru corp pentru tratarea rapida a zonelor extinse, ca de exemplu picioarele si accesoriu pentru fata cu o utilizare pe buza superioara, barbie si linia maxilarului unde beneficiezi de un filtru dublu cu siguranta maxima. Inainte de a incepe tratamentul de epilare in zonele extinse ale corpului, este obligatoriu ca mai intai sa indepartezi parul folosind orice alta metoda, deoarece se recomanda ca pigmentul sa fie curat pentru patrunderea luminii miraculoase.

Cu timpul, cand cresterea firului de par va fi incetinita, aceasta cerinta nu va mai fi necesara de indeplinit. Dupa ce ai facut primul pas, vei incepe tratamentul prin pozitionarea epilatorului pe piele la 90 de grade, iar in momentul in care ledul se aprinde poti apasa butonul pentru pulsatii. Se procedeaza in acest mod pe fiecare zona a pielii.

Utilizarea acestui aparat este foarte usoara, insa partea mai putin placuta este ca trebuie sa te inarmezi cu o doza considerabila de rabdare, deoarece epilarea intregului corp necesita timp.

In ceea ce priveste experienta cu epilatorul Lumea Prestige trebuie sa cunosti faptul ca nu este un aparat care promite epilarea definitiva, ci incetinirea firului de par, ce mai apoi trebuie intretinuta. Dupa cinci sedinte realizate din doua in doua saptamani, nu o sa mai apara fire de par pe zonele pe care s-a folosit epilatorul.

Astfel, o data la o luna sau doua este necesara o sedinta de intretinere. Cele mai mari avantaje pe care Philips Lumea ti le ofera sunt urmatoarele: dupa prima sedinta rezultatele incep sa se vada imediat, nu doare aproape deloc aceasta metoda de epilare, iar daca pigmentul pielii este foarte deschis la culoare si firul de par negru, epilatorul va actiona cel mai bine.

Per total, epilatorul Lumea Prestige este unul dintre cele mai inovative produse pentru femei. A fost creat in mod special pentru acestea, iar de cand s-a lansat, Philips a inregistrat foarte multe vanzari si un procentaj de femei multumite ce depaseste 60%.