Cum ne influenteaza gandurile negative viata

Se tot vorbeste in ziua de azi de gandirea pozitiva si gandirea negativa, dar cati dintre noi intelegem exact ce influenta au acestea asupra vietii noastre?

Este oare adevarat ca absolut toate lucrurile si oamenii pe care ii atragem in viata noastra au legatura cu gandurile pe care le avem? Acest subiect este fara indoiala unul foarte interesant, care merita dezbatut pentru a reusi sa detinem controlul asupra intregii noastre vieti.

Studiile au aratat ca oamenii care gandesc negativ, nu doar ca sufera de diferite afectiuni, dar nici nu sunt capabili sa gaseasca solutii la problemele pe care le au.

De ce se intampla asta? Ei bine, psihologii ne spun ca atunci cand gandim negativ, creierul nostru nu reuseste sa vada nimic pozitiv in jur, si atunci nici nu este capabil sa vada oportunitatile care apar sau situatiile si oamenii care ne-ar putea ajuta sa iesim din impas.

Mai mult decat atat, din moment ce noi credem cu tarie ca totul in lumea asta ester au, vom atrage in jurul nostru oameni care gandesc la fel si situatii dificile care sa ne confirme ca tot ceea ce am gandit este perfect adevarat. Creierul este energie, noi, oamenii suntem energie, si tocmai de aceea suntem ceea ce gandim.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te gandesti intens la ceva anume, in sens negativ, si in putin timp sa ti se si intample lucrul respectiv? Suntem convinsi ca de foarte multe ori, si daca stai sa iti analizezi mai in detaliu viata si trecutul vei vedea ca tot ceea ce ti s-a intamplat a avut o mare legatura cu gandurile tale.

Nu trebuie sa uitam ca orice situatie se creeaza mai intai in mintea noastra si mai apoi in plan fizic. Ceea ce trebuie sa facem este sa incepem sa ne educam mintea sa gandeasca pozitiv sau macar sa evitam cat de mult putem sa avem ganduri negative. Pur si simplu de fiecare data cand avem un gand negativ sa il inlocuim cu unul pozitiv sau sa ne concentrem pe lucrurile bune din viata noastra si amintirile placate.

Este vorba doar de exercitiu, si facand asta o zi, doua, o saptamana, o luna, vom observa ca la un moment dat nu ne va mai fi dificil sa gandim pozitiv. Astfel, intreaga noastra viata se va schimba.

Ceea ce nu inteleg oamenii este ca totul este in mainile lor. Avem cu totii ceea ce ne trebuie pentru a trai viata pe care ne-o dorim.

Afirmatiile pozitive pot si ele sa ajute foarte mult, iar daca le repetam un timp indelungat, acestea vor deveni o certitudine. Cand incepem sa credem cu tarie ca lucruri frumoase se vor intampla in viata noastra, vom incepe sa le si atragem. In plus, ne vom imbunatati considerabil si sanatatea.

Daca te uiti cu atentie la toti oamenii de succes din lumea asta, vei vedea ca toti au in comun gandirea pozitiva si analitica, si cred cu tarie in visul lor indiferent de ce spun ceilalti. Prin urmare, au tot ceea ce isi doresc. Asadar, incepe chiar acum sa preiei controlul vietii tale.