Cum funcționează Internetul și cum vă poate ajuta să deveniți mai creativi?

Salvatorul nostru, internetul, funcționează în moduri misterioase. Ok, nu sunt atât de misterioase. Lucrările interioare ale internetului sunt încă destul de complexe. Cu toate acestea, elementele de bază sunt simple.

Când faceți ceva pe internet, cereți serverelor să furnizeze date pe computer. Aceste date provin sub formă de pachete. Deci, ori de câte ori cereți informații online, serverul sparge aceste informații în pachete mici. Serverele trimit apoi aceste pachete, unul câte unul, la computer.

Computerul dvs. le reasambla apoi pe partea din spate ca informații vizuale. Computerele înțeleg toate biți și octeți, dar vă vor face o favoare și le veți converti în informațiile pe care le puteți consuma. Gândiți-vă cum ar fi ca toate produsele comandatesă fie livrate instantaneu. Computerele se confruntă cu o chinuire constantă a cheltuielilor, cumpărând informații de la alte calculatoare din jurul lor.

Chiar dacă singura dvs. contribuție la internet este un comentariu pe internet, acesta trebuie încă să fie împărțit în bucăți mici și reasamblat. Dacă toată minunata creație care trăiește pe internet este un teleporter Star Trek care funcționează perfect, secțiunile de comentariu sunt teleportatoarele de la The Fly.

Gândurile mele despre trolls de internet, gândiți-vă la asta. Cel mai avansat lucru pe care omenirea la creat vreodată și tot trebuie să-și facă treaba un lucru la un moment dat. Creativitatea ta funcționează în același mod. În explozii regulate de muncă, care în final formează un întreg creativ.

Dacă o descompuneți, o operă de artă nu se întâmplă într-o zi. Lucrarea se poate manifesta în mintea ta în timpul unei izbucniri de inspirație. Dar partea dificilă o face să existe în lumea reală unde alți oameni se pot bucura de ea. Singura modalitate de a obține de la inspirație la ieșire reală este de a descompune viziunea din cap în sarcini controlabile.

De exemplu, o melodie nu este doar o melodie. Cântecul este o poveste cu o structură organizată de versuri, coruri și podul ocazional. Dacă doriți să spuneți povestea pe care o aveți în cap, trebuie să se încadreze în structură. Versurile trebuie să se potrivească melodiei și contorului. Gândindu-te în acest fel, aveți limitări pentru a lucra în interior. Contracar la ceea ce ați putea crede, aceste limitări fac munca mai ușoară. Dacă luați majoritatea opțiunilor de pe masă, veți avea o sarcină mai ușoară de a lua deciziile necesare pentru a face lucrurile.

Același lucru se poate spune despre scrierea unui roman. Un roman are nevoie de personaje. Are nevoie de un arc. Este nevoie de un fel de luptă. Are nevoie de un început, de mijloc și de un sfârșit. Oricare ar fi riscul creativ, decideți cu privire la limitele sale și lucrați în cadrul acestora.

Lucrând în cadrul acestor sarcini, devine mai ușor să întrerupeți sarcinile necesare. La fel ca internetul, nu puteți face toate aceste lucruri în același timp. Trebuie să spargeți pachetele și să le abordați într-o manieră logică. Nu începe să scrieți o melodie începând cu solo-ul de chitară pe care doriți să-l prezentați în mijloc. Începeți cu povestea. Începeți cu progresia coardei. Începeți cu structura melodiei.