Conduita inegalabilă ajutată de ideile modei din ziua de azi. 

Articolele vestimentare din zilele noastre au ajuns să aibă o influență foarte mare asupra caselor de modă.

 Prin felul în care ne îmbrăcăm trebuie să ne simțim bine in pielea noastră. Într-o zi mohorâtă, un anumit stil vestimentar te poate ajuta să ieși din impas.

În general, fiecare persoană are anumite criterii când își alege un articol vestimentar. Unele dintre noi ne uităm la croi, la model, la culoare, la imprimeu și mai ales la ceea ce ne transmite acel articol vestimentar.

Cum ne alegem un articol vestimentar?

Alegerea produsului se face, de foarte multe ori, în funcție de evenimentul la care mergeți, pentru o simplă purtare la școală, când mergeți la cumpărături sau chiar când ieșiți în oraș cu fetele.

În cazul femeilor, este foarte importantă culoarea aleasă, croiala și imprimeul, care trebuie să fie armonizate cu aspectul fizic. O femeie dacă este cu tenul palid, o siluetă mai plinuță și este și mica de înălțime, trebuie să se ferească de nuanțe precum: verde, galben și bej.

Pentru situațiile și ocaziile care se desfășoară dimineața sau după amiază, vă puteți ajuta de o rochie scurtă de sezon, de niște accesorii discrete și pantofi cu toc.