Cea mai fericită zi din viața unei proaspete mămici!

Venirea unei zi așa de importante precum botezul, în viața ta, ca și proaspătă mămică, ai nevoie de hăinuțe speciale. În cazul în care este băiețel, un costumaș albastru o să îl ajute să fie în centrul atenției, iar daca este fetiță, o rochiță albă sau roșie este potrivită, scăpând în acest mod de deochi.

Hăinuțele de botez trebuie alese cu foarte mare grijă, pentru că trebuie să dispună de o calitate superioară și să nu cumva să fie un produs care să irite pielea copilașului.

În primul rând culoarea hăinuțelor trebuie să se asorteze cu ornamentele pe care le-ați pregătit pentru petrecere. Iar în al doilea rând, dacă nu ai nici o idee la asortarea culorilor și nu vrei ca totul să se asemene unui curcubeu, optează pentru culori neutre. În așa fel nu o să o dai deloc în bară.

Avantajele aduse de către alegerea potrivită a vestimentației pentru botez!

Cele mai multe avantaje sunt reprezentate de calitate, material și culoarea aleasă. În general, materialul trebuie să fie bumbac 100% pentru că numai acest fel de material este fin la atingere și nu irită pielea copilașului.

Ziua botezului înseamnă mult pentru fiecare părinte în parte, așa că bucurați-vă din plin de cel mai important moment din viață.