Ce se întâmplă într-un minut pe Internet în 2019?

În timpul unei zile de lucru obișnuite, un minut poate părea neglijabil. Dacă aveți noroc, un minut ar putea să vă ofere suficient timp pentru a scrie un e-mail rapid, pentru a lua o cafea din camera de întreținere sau pentru a vorbi puțin cu un coleg.

Dar în alte situații, un minut poate fi chiar extraordinar. Imaginați-vă că sunteți un fundas în Superbowl în timpul orelor suplimentare sau vă aflați într-o situație de viață și de moarte în care fiecare secundă contează pentru rezultatul.

Doar cât de mult poți să faci într-un minut – probabil o sarcină rapidă sau două, dacă ești norocos.

Adesea este destul de greu să obțineți tot ce trebuie să faceți într-o schimbare de lucru de 6-8 ore, să nu mai vorbim de un minut sau de două. Știm cu toții că, în timpul unor evenimente uriașe precum spectacolele de premii și jocurile sportive, suntem deseori de știut că au fost trimise mii de tweete pe minut.

În mod surprinzător, acesta este doar un mic procent din lucrurile care se întâmplă pe Internet în acel moment.

Vizualizarea unui minut pe Internet

Când vine vorba de măsurarea scalei epice a internetului, se pare că fiecare minut se înclină mai aproape de partea extraordinară a spectrului. Cum este posibil ca în fiecare minut să fie trimise 188 de milioane de e-mailuri? Cum procesează Google 3,8 milioane de interogări de căutare într-o perioadă scurtă de timp?

Pur și simplu, numărul de acțiuni ambalate în doar 60 de secunde este extraordinar. Internetul este incredibil de dinamic, ceea ce înseamnă că există întotdeauna segmente noi și interesante care apar din eterul internetului. Pentru a obține un sentiment de acest lucru, aruncăm o privire la comparația de anul trecut versiune a acestui grafic cu intrarea mai recente.

Interesant este faptul că, chiar în condițiile în care tot mai mulți oameni au acces în fiecare an la internet în întreaga lume, există în continuare părți ale site-ului web care sunt plateau sau chiar se diminuează. Veți vedea că înregistrările în mediul online au crescut doar incremental față de anul trecut. Mai mult, cantitatea de e-mailuri trimise este, de asemenea, destul de stagnantă, probabil datorită creșterii unor instrumente de colaborare la locul de muncă.

În ultimul an, o aplicație a înregistrat o scădere a numărului de milioane de utilizatori din cauza reproiectării infamate care a ajutat la distrugerea în popularitate a aplicației. Indiferent, suntem siguri că până în acest an, un minut de internet se va schimba semnificativ încă o dată!

Infografia de mai sus analizează tot ceea ce se întâmplă în „Internet Minute” în ceea ce privește rețelele sociale, vizitele pe site, descărcările de aplicații, e-mailurile trimise, dolari cheltuite și multe altele. Este foarte convingător să vezi milioane de lucruri care se întâmplă în fiecare minut, pe măsură ce facem mici lucruri aici și acolo.

În grădiniță învățăm multe lucruri de bază. Lunile, culorile, numărarea și bineînțeles că suntem introduși în conceptul de timp. Într-un minut sunt 60 de secunde, într-o oră sunt 60 de minute și 5 minute nu este un timp foarte lung.

Lumea de astăzi călătorește mult mai repede și fiind pe internet timp de un minut este un timp foarte lung, să nu mai vorbim de 5 minute. Imaginați-vă dacă a durat 5 minute pentru a încărca o pagină Web, care sună nebună! Infographic de astăzi ne oferă o privire asupra muncii pe care o putem face în doar un minut pe internet.