Ce se afla in spatele coincidentelor

Din punct de vedere stiintific se spune despre coincidente ca sunt doar niste intamplari care au loc intr-un moment obisnuit din timpul zilei, insa din punct de vedere karmic in spatele tuturor lucrurilor neprevazute pe care oamenii obisnuiesc sa le numeasca coincidente, se afla insusi destinul.

O definitie exacta a coincidentelor prezente in viata de zi cu zi nu exista, dar pentru ca termenul sa fie inteles pe deplin, acestea pot fi asemanate cu aparitia unei ploi in mijlocul unei zi caniculare de vara. Desi este un fenomen obisnuit al naturii, nimeni nu asteapta ploaia atunci cand soarele emana un maxim de caldura.

La fel se poate spune si despre coincidente. Cu toate ca oamenii sunt constienti de existenta si normalitatea acestor evenimente, aparitia lor neprevazuta ii intriga.

Coincidentele se intampla la ordinea zilei in viata fiecarui om, dar pentru a le recunoaste este necesara atentia la detalii. Acestea se reflecta in intamplari absolut normale, precum intalnirea cu o persoana pe care nu am mai vazut-o de mult timp, primirea unui telefon din partea unei rude sau cunostiinte indepartate, achizitia unei carti sau chiar sustinerea unui examen sau a unui interviu de angajare. Cele mai frecvente coincidente sunt cele de natura intalnirilor cu diferite persoane.

Acestea au loc atunci cand, cu o zi inainte ne-am gandit la persoana respectiva, am gasit o poza veche cu ea in memoria telefonului sau am purtat discutii despre ea. Acest gen de manifestari isi au radacina in energia comuna existenta intre doua persoane, iar cand unul dintre indivizi o declanseaza, automat are un loc o intalnire cu scopul de a consuma acea energie, moment in care cei mai multi oameni o numesc o simpla coincidenta sau in functie de circumstanta, noroc sau ghinion.

Despre coincidente se mai spune ca nimeni nu le iubeste mai mult ca viata si ca nimeni nu le uraste mai mult ca omul. In mare parte acestea se gasesc in categoria suprizelor neplacute si nu pot fi evitate, deoarece sunt atrase de campul energetic al fiecaruia.

Mai mult, in spatele coincidentelor se afla o serie de capitole care nu au fost inca incheiate si acestea vor aparea din nou si din nou pana cand oamenii vor decide sa le dea curs pentru a gasi rezolvarea. Cei spirituali din fire se bazeaza pe faptul ca nu exista coincidente, ci doar intamplari prin care destinul isi spune cuvantul, dar in ceea ce ii priveste pe cei sceptici, acestia prefera sa nu creada nimic.

Cu totii am avut cel putin cateva dati in care ni s-a intamplat sa afirmam ca am avut parte de o coincidenta, iar in acel moment sa nu ii acordam foarte mare atentie. Insa, un exercitiu de reflectie la evenimentele din trecut se intampla sa ne schimbe radical parerea. Un filosof a spus ca viata se intampla in timp ce iti faci planuri, iar mai tarziu planurile puse la cale se transforma in coincidente fie din cauza faptului ca lumea este prea mica, sau timpul limitat.