Ce inseamna tatuajul semi-permanent?

Tatuajul semi permanent sau micropigmentarea se refera la tatuajul de sprancene care rezista foarte bine chiar si pentru o perioada lunga de timp. In acest fel aveti posibilitatea sa va treziti de dimineata gata machiata si sa va bucurati de un look surprinzator.

Tehnica tatuajului vine in srpijinul  femeilor dar si al barbatii care o considera eficienta. Acest tatuaj va evidentiaza trasaturile fiiind ideale pentru cei care au sprancene rare sau lipsa acestora, sau vor sa acopere unele goluri lasate de cicatrici.

 Prin micropigmentare, se face o definire sau umplere cu o culoare naturala sau poate mai intense, o conturare suplimentare a unor sprancene. In procesul de micropigmentare, specialistul in tatuaj tine cont de fizionomie, de eventualele imperfectiuni ale fetei si ajuta in mod eficient la corectarea acestora. Forma fetei fiecarei persoane este unica in felul ei si trebuie sa se tina cont de particularitatile ei.

Culoarea sprincenelor si textura

Culoarea sprancenelor si textura acestuia, plus alte amanunte conteaza enorm atunci cand decideti sa va faceti un tatuaj cosmetic. Tehnicianul dermopigmentist trebuie sa aiba o vasta experienta in domeniu  pentru a stabili toate detaliile necesare care joaca un rol important in stabilirea tehnicii, formei si culorii de pigment.

Pentru a obtine un rezultat optim mergeti la un salon specializat unde nu exista nici un fel de riscuri de infectii. Idealul urmarit in acest tatuaj este simetria. Este un procedeu delicat, o adevarata arta care va poate aduce rezultatul dorit in scurt timp. Calitatea pigmentilor, alegerea cu grija a culorilor si preparea lor sunt regulile de baza care trebuie respectate cu precizie pentru a avea un tatuaj cosmetic de succes.

Diferenta dintre tatuajul permanent  si tatuajul  semipermanent

Diferenta dintre tatuajul permanent  si tatuajul  semipermanent consta in aparatele folosite si pigmentii. Pigmentii pentru dermopigmentare au o structura diferita fata de tusurile pentru tatuaj corporal, sunt foarte rezistente in timp si puteti modifica usor forma sau culoarea tatuajului, sau chairs a renuntati la el cand va plictisiti.

Un pigment introdus in piele, isi poate modifica culoarea odata cu trecerea timpului datorita factorilor de influenta externi cum ar fi tratamentele cosmetice culoarea pigmentului se sterge in timp. In schimb daca folositi un pigment permanent, el se modifica in nuante de verde dar ramane in piele.

Pe corp, acest aspect nu este deranjant, insa pe fata, nuanta poate devini extrem de neplacuta.

Aparatele folosite sunt special concepute pentru pielea subtire, de pe fata. Aceste aparate sunt folosite doar de catre tehnicieni cu experienta, ce pot introduce pigmentii in straturile mai profunde ale pielii, facand ca un tatuaj semipermanent sau permanent.