Cand sa te tunzi in functie de zodie si de ziua saptamanii?

Obiceiuri stravechi spun ca un rol important în tunsoare il joacă ziua în care te tunzi. Te întrebi de ce după fiecare vizită la frizer, părul tău arată diferit?

Porbabil perioada în care ai mers nu a fost bine aleasa in functie de rirmul lunar. Fiecare zi din lună este diferita de celelalte atunci când vine vorba de schimbarea coafurii.

Îți prezentăm mai jos calendarul tusorilor pe zile ale săptămânii și, în funcție de zodie.

Fiecare zi a săptămânii își are energia și obiceiurile sale. Dacă vei ține cont de aceste detalii, vei obține o tunsoare perfecta si un stil de invidiat după ce mergi la coafor. De aceea, influența zilei atunci când vrei să te tunzi se reflectă în calendarul lunar. Cele mai favorabile zile din săptămână pentru tunsoare sunt Joi, Vineri și Sâmbătă. Iată de ce:

Joi este ziua de înnoire și curățare. Tunsoarea facuta in zi de joi te va ajuta să scapi de eșecuri și momente neplăcute din trecut, în plus îți vei deschide o nouă viziune asupra vieții. După tunsoare, părul va fi mai împrospătat și va căpăta o frumusețe naturală.

Vineri este ziua schimbărilor luminoase. Dacă te tunzi în ziua de vineri, vei obține o schimbare de look, dar iti modifica si energia spirituală. Îți vei mări atractivitatea și vei face mai usor noi cunostiinte.

Sâmbătă este ziua potrivită pentru purificarea karmei prin tunsoare. Cea mai nefavorabilă zi pentru tunsoare este Duminică. În această zi, împreună cu părul riști să-ți inlaturi norocul din viata ta

Zile potrivite pentru tunsoare în funcție de semnul zodiacal al lunii

Să ții cont de ziua săptămânii pentru o tunsoare reusita nu este de ajuns, trebuie să iei în calcul, de asemenea, poziția Lunii în semnul zodiacal.

Dacă Luna se află în zodia Taur, Fecioară și Capricorn atunci este cea mai potrivită perioadă pentru o vizită la coafor. Părul va crește sănătos și se va deteriora mai puțin.

Perioada în care Luna se află în zodia Leu, de asemenea este favorabilă pentru tunsori. Părul va deveni mai puternic și mai mătăsos. Luna în Gemeni și Balanță – in această perioadă părul va deveni mai voluminos după tunsoare.

Luna în Rac și Pești încetinește creșterea părului, însă alimentează podoaba capilară cu rezistenta. În perioda în care Luna se află în Scorpion și Săgetător, tunsoarea are o acțiune neutră asupra părului. Însă dacă Luna este în Berbec sau Vărsător atunci evitați vizita la coafor. Părul poate deveni mai subțire și riscă să cadă mai mult, decât de obicei.