Allview Soul X5 Style- un telefon cu numeroase facilitati

Cei de la Allview se pot lauda cu un telefon de ultima generatie, datorita numeroaselor facilitati pe care acesta le ofera utilizatorilor de gadget-uri. Acesta a fost conceput pentru a se adapta fiecarui gen de persoana, deoarece este dotat cu imagini si culori puternice care acum pot fi redate pe un display IPS InCell de 6.2. Mai mult de atat, smartphone-ul beneficiaza de un raport impresionant de 19:9, cu scopul de a afisa o experienta vizuala impactanta.

In ceea ce priveste design-ul, telefonul Soul X5 Style a fost creat intr-un mod elegant pentru a tine cont de stilul oricarui utilizator. Acesta surprinde prin robustete pentru a face fata situatiilor neprevazute si de asemenea beneficiaza de display-ul special Gorilla Glass, cu scopul de a rezista la socuri si zgarieturi.

Telefonul este disponibil in nuantele albastru si auriu, doua culori in voga si foarte apreciate, mai ales in randul tinerilor.

La partea de autonomie, smartphone-ul creat de Allview se bucura de un acumulator de 4000 mAh, precum si de implementarea unor sisteme inteligente de curatare a memoriilor RAM si Cache, pentru ca utilizatorii sa desfasoara orice fel de activitate in mediul virtual.

Datorita acestor specificatii performante, telefonul ofera independenta si spontaneitate in orice situatie. Cat despre camerele de care dispune, acestea au fost create pentru a reda imaginile intr-un mod cat mai artistic.

Camera principala de 13 MP si cea secundara de 8 MP captureaza cele mai reusite imagini si peisaje. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, a fost folosita tehnologia MediaTek Imagiq, care este capabila sa transforme experienta fotografica intr-una profesionista. Prin implementarea acestei functii, telefonul recunoaste scenele foto si identifica setarile potrivite pentru a le capta intr-un mod cat mai natural.

Mai mult de atat, acest sistem ofera efecte de profunzime profesionala, conditii foarte bune de fotografiere chiar si atunci cand lumina este scazuta, reducerea zgomotului si nu in ultimul rand o tehnologie de focalizare cat mai precisa atat in fotografii, cat si in timpul filmarilor.

Acest smartphone este ideal si pentru distractie alaturi de prieteni, deoarece este inserata si functia Fun Emoji, care ofera posibilitatea de a transpune gesturile si expresiile faciale in emoticoane care de care mai amuzante. Acestea pot fi impartasite prieteniilor sau familiei, deoarece, preiau de asemenea si vocea fiecarui utilizator si o integreaza in diferite personaje animate.

Si la capitolul interfata, telefonul de la Allview sta foarte bine, deoarece prin intermediul UI-ul 3.0 Swipe il poti folosi doar cu o singura mana. De asemenea, acesta interactioneaza intr-un mod cat mai eficient, deoarece are la baza un nou tip de notificari si atentionari inteligente.

Pentru ca smartphone-ul sa raspunda cat mai repede la comenzi, a fost adaugata si o doza de inteligenta artificiala care se reflecta prin existenta unui procesor MediaTek Helio P22. Acesta prezinta o serie de functii de calitate care au fost implementate intr-un mod atent, precum ergonomia sistemului de operare, optimizarea consumului de energie si nu in ultimul rand a traficului de date.