Alege tableta Lenovo P10 pentru o experienta personalizata

Alegerea unei tablete, in special a primului dispozitiv de acest gen este dificila, deoarece piata gadgeturilor  iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse. Inainte de achizitionarea oricarei tablete este important sa afli daca aceasta este capabila sa iti satisfaca cerintele si asteptarile tale.

Printre tabletele create de producatorii Lenovo, se afla Tab P10 care pe langa implementarea unor facilitati clasice, aceasta a fost conceputa pentru oferirea unei experiente personalizate.

Designul, la fel ca si in cazul alegerii unui smartphone, este unul dintre criteriile ce ne influenteaza decizia. Din fericire, tableta P10 se poate lauda cu un aspect de nota zece, datorita ecranului construit din material de sticla dubla, folosit in mod inteligent impotriva spargerii bruste, in conditiile producerii unei caderi neasteptate a gadgetului.

Pe langa aceasta caracteristica de calitate, tableta este formata din margini metale si rame inguste. Ecranul tabletei care are o diagonala de 10,1 si o rezolutie de 1920 x 1200 este capabil sa incadreze de la o intreaga scena de actiune pana la cele mai mici detalii ale unei fotografii de familie.

In ceea ce priveste sonorizarea, Lenovo se poate lauda cu o tableta dotata cu 4 difuzoare. Datorita acestora, sunetul are capacitatea de a reda performanta unei experiente profunde atunci cand vine vorba de filme, videoclipuri sau emisiuni. Prezenta boxelor frontale sunt ideale pentru desfasurarea unei activitati cinematice.

Ceea ce este de-a dreptul interesant la aceasta tableta, este faptul ca detinatorul ei o poate imparti cu membrii familiei sau grupul de prieteni. Aceasta permite fiecarui utilizator sa isi acceseze propriul cont prin intermediul unui cititor de amprente, proiectat special pentru mai multe persoane.

Mai mult, aceasta tableta se recomanda familiei, deoarece prin existenta conturilor personale, parintii pot impune ce fel de continut sa priveasca copii. Cu tot felul de videoclipuri si jocuri toxice care exista in lumea virtuala, psihicul unui copil este foarte probabil sa fie afectat.

Astfel, parintii isi pot proteja copii, oferindu-le acces doar la activitatile online alese de catre ei. Tableta P10 are capacitatea de a oferi o protectie sporita a ochilor si de asemenea o cautare vocala foarte simpla de utilizat.

In specificatiile tehnice ale tabletei se regaseste o memorie disponibila de 4GB, o capacitate de stocare de 64 GB si bineinteles un card Micro SD cu o memorie maxima de 256 GB. Rezolutia camerei principale este de 8 megapixeli, iar rezolutia celei secundare este de 5 megapixeli.

Cat despre autonomia bateriei, aceasta este de 15 h. Sistemul de operare este Android si beneficiaza de functii precum GPS, Slot SIM si Wifi Direct.

Ceea ce este de apreciat la aceasta tableta Lenevo, este faptul ca te poti bucura de un design frumos, sunet puternic, un foarte mare spatiu de stocare, precum si un radio fm. Tableta este disponibila atat in nuanta de negru, cat si in nuanta de alb, ceea ce ii ofera un stil propriu elegant.

Prin lansarea unei astfel de tablete, Lenovo a dat dovada de profesionalism, reusind sa intreaca asteptarile multor cumparatori.