Acordurile primite pentru construirea unei grădini pe acoperiș.

Probabil de mult timp ați dorit să aveți grădina dumneavoastră proprie. Dacă vreți să aveți legume și zarzavaturi cât mai proaspete și poate chiar bio și nu aveți posibilitatea pentru că stați la bloc, să nu credeți că nu aveți cum să vă construiți propria grădina. De exemplu grădina pe acoperiș este una dintre soluții.

În zilele noastre există o variantă foarte simplă pentru a face o gradină pe acoperiș, care este benefică atât pentru mediu cât și pentru ceilalți vecini ai blocului.

Ce trebuie știut înainte de a te apuca să-ți faci grădină pe acoperiș?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci trebuie să vezi dacă suprafață de pe acoperișul blocului este dreaptă, de bună calitate și să ai acces ușor la această grădina pe acoperiș. În cazul în care apartamentul tău este situat mai jos, o să trebuiască să îți ceri acordul celorlalți locatari care locuiesc sub viitoarea ta gradină.

Rezolvându-ți această problemă cu locatarii tăi, trebuie să îți iei toate celelalte măsuri ce constau în realizarea acestei grădini pe acoperiș. Cel mai mare avantaj al tău pentru a putea să îți realizezi visul dorit de ați face o grădina pe acoperiș ar fi dacă ai sta la ultimul etaj. Puteți întreba administratorul dacă au fost lucrări de consolidare a terasei blocului și dacă această va suporta greutatea pământului și a plantelor pe care doriți să le plantați.